Ini pengakuan isteri Virgoun isu bercinta dengan peguam

Oleh ADINDA

Ini pengakuan isteri Virgoun isu bercinta dengan peguam. Nampaknya kisah mengenai isteri kepada penyanyi Virgoun masih belum reda apabila kali ini dia dituduh menjalin hubungan sulit dengan peguamnya sendiri.

Disebabkan gosip itu juga, Inara Rusli turut dituduh tidak pandai menjaga maruah diri tatkala masih bergelar isteri. Tidak membiarkan gosip itu terus bertebaran, Inara tampil menyangkal dakwaan tersebut.

Menerusi laporan Hot Detik, Inara berkata dia belum bersedia menerima mana-mana lamaran lelaki sekarang ini.

Saya belum bersedia menerima mana-mana lamaran lelaki. Saya masih belum cerai dengan suami.

Ini pengakuan isteri Virgoun isu bercinta dengan peguam. Nampaknya kisah mengenai isteri kepada penyanyi Virgoun masih belum reda apabila kali ini dia dituduh menjalin hubungan sulit dengan peguamnya sendiri. Disebabkan gosip itu juga, Inara Rusli turut dituduh tidak pandai menjaga maruah diri tatkala masih bergelar isteri. Tidak membiarkan gosip itu terus bertebaran, Inara tampil menyangkal dakwaan tersebut.

Tambah Inara, dia tidak mempunyai sebarang masalah berkawan dengan mana-mana lelaki tetapi hubungan itu tidak lebih daripada sekadar teman biasa.

Terdahulu, viral foto Inara menerima sejambak bunga daripada peguamnya sendiri. Berikutan daripada itu, netizen mendakwa Inara menjalin hubungan dengan peguam tersebut.

Sekadar info, pada Mei lalu, Virgoun memfailkan cerai terhadap Inara selepas isterinya mendedahkan kecurangannya secara terbuka.

Baca:

[VIDEO]Selepas dituduh menipu demi ‘content’, jawapan balas polis ini meremangkan bulu roma

Bukan seekor lembu cedera tergolek, 90 minit jalan sesak teruk akibat pemandu lori cuai

Label amaran bahaya dah ada di setiap batang rokok, nak juga kena penyakit tak tahulah